30 juni 2008

Woon waar u wilt

U loopt ergens en ziet opeens het huis waar u altijd al heeft willen wonen. Maar helaas staat de woning niet te koop. Gemiste kans? Vanaf nu niet meer. U schakelt namelijk met ING Bank WoonWaarUWilt een iBlue NVM makelaar in om toch een bod te doen. Wie weet wil de huidige eigenaar wel verkopen.

Enkele stappen
- Denk na over een openingsbod (u zit nog nergens aan vast!).
- Vul het formulier in van WoonWaarUWilt.
- iBlue Makelaars neemt contact met u op om uw bod door te nemen.
- U bepaalt samen met iBlue een realistisch bod.
- iBlue benadert voor u de bewoner van het huis en zal u informeren of de bewoner geïnteresseerd is in de verkoop van de woning.

18 juni 2008

Niki doet het met Jaap

Niki.nl is de verzamelsite voor nieuwbouw van alle grote ontwikkelaars in Nederland. Jaap.nl is de snel groeiende, makkelijke woningzoeksite voor iedereen die een dagelijks actueel en volledig aanbod gepresenteerd wil krijgen.

Inmiddels biedt Niki.nl de consument op fraaie wijze, gestructureerd inzicht in een aanbod van bijna 12.000 nieuwbouwwoningen. Niki wil echter dat meer mensen haar aanbod makkelijk kunnen vinden. En dat gaat Niki nu doen met Jaap. Hiermee laat uitdager Jaap.nl opnieuw zijn hielen zien aan het gevestigde Funda, dat ook graag dit aanbod op haar site had gehad.

05 juni 2008

Alle koopwoningen op Brixter.nl



Telegraaf Media Nederland gaat vanaf vandaag de woningmarkt proberen open te breken met Brixter.nl. Met deze dienst, die Woonkrant.nl volledig gaat vervangen, brengt De Telegraaf álle koopwoningen in Nederland in kaart. Ook als ze níet te koop staan.

Brixter heeft, in samenwerking met NBWO, op basis van openbare gegevens van onder anderen het Kadaster een modelmatige berekening gemaakt van de waarde van álle koopwoningen in Nederland.

Lees het interview met Van Mierlo waarin hij uitlegt hoe Brixter werkt op Marketingfacts.nl
Bron: Matthijs van den Broek (Marketingfacts).