19 april 2007

Next Immo | Belgische primeur: Integratie satellietbeelden op Immo website



Het immokantoor 'Next Immo' heeft een Belgische primeur door haar vastgoedaanbod via de satellietkaart van Google Maps beschikbaar te stellen. De satellietbeelden van de verschillende eigendommen in portefeuille zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk weergegeven op de website van Next Immo.

Door het gebruik van satellietbeelden krijgt de woningzoeker een goed overzicht van de ligging van de woning.

Via een aparte link op de informatiepagina van een eigendom kan de satellietkaart van Google Maps worden opgevraagd met daarop de locatie van het betreffende eigendom alsmede de woningen in de buurt. De beelden zijn beschikbaar zonder te hoeven downloaden of een apart programma te gebruiken

De transparantie die dit met zich meebrengt sluit volledig aan bij het concept van Next Immo, waarbij keuzevrijheid in af te nemen diensten en openheid in tariefstelling erg belangrijk zijn.

Next Immo maakt voor het beschikbaar stellen van de satellietkaarten gebruik van de diensten van het Nederlandse ObjectMap.nl. De website is ontwikkeld door het Belgische bedrijf Spiritus.
Door deze integratie lopen ze op het gebied van technologische vernieuwingen in de immobiliënmarkt voorop. Bron: Hotfrog.nl

Geen opmerkingen: