15 mei 2007

Next Immo | aanbod VBO Makelaar op Marktplaats





De brancheorganisatie voor gecertificeerde makelaars, VBO Makelaar, en Marktplaats.nl hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor 3 jaar. Vanaf nu plaatst de VBO haar circa 15.000 koopwoningen van vbo.nl door op Marktplaats.nl.

'Deze samenwerking zal beduidend meer traffic genereren richting vbo.nl en de eigen websites van onze bijna 1000 VBO-leden. Internet is tegenwoordig hét platform waar vraag en aanbod elkaar treffen. Het is dus belangrijk dat de makelaar zijn aanbod zo breed mogelijk op internet etaleert. Marktplaats is daarbij voor ons een ideale strategische partner', aldus Michiel Goofers, directeur van VBO Makelaar.

Marktplaats.nl is de tweede site van Nederland met een totaal aantal unieke bezoekers van 7.140.000 per maand, een bereik van 56% en een naamsbekendheid van 95,8%.

'De populariteit van de groep Woningen te Koop is het afgelopen jaar enorm toegenomen', vertelt Oscar Diele, marketing directeur eBay.nl en Marktplaats.nl. 'Steeds meer mensen maken tijdens hun zoektocht naar een koopwoning gebruik van Marktplaats. Door de samenwerking met VBO Makelaar kunnen we deze gebruikers nu een nog breder en diverser assortiment bieden.'

Geen opmerkingen: