04 mei 2007

Next Immo | Effectieve (locatie) marketing vastgoedprojecten.

Bij een marktgerichte benadering van locaties staat het marketingdenken, het denken vanuit de klant, centraal. Dit geldt niet alleen voor de promotie en de uiteindelijke verkoop maar ook tijdens het gehele vastgoedproces.

De noodzaak om effectief locatiemarketing te bedrijven is nu sterker dan ooit. Steeds vaker moeten locaties worden herontwikkeld of duurt de verkoop van woningen en bedrijvenlocaties veel langer dan was voorzien. Ontwikkelaars zijn genoodzaakt locaties te ontwikkelen die volledig voldoen aan de wensen van consumenten of bedrijven.

Het conceptdenken neemt een steeds belangrijkere plaats in. Totaalconcepten op het gebied van wonen, werken, winkelen in plaats van denken vanuit de vastgoedopbrengsten.

Leefstijlgericht denken heeft een niet meer weg te denken plaats gekregen. De huidige markt eist dat vastgoedspecialisten steeds professioneler worden in het marketingdenken, klantgericht ontwikkelen en marketingcommunicatie. Merkontwikkeling wordt een vanzelfsprekend onderdeel bij de ontwikkeling van gebieden en projecten.



Euroforum heeft een leergang ontwikkeld waarin u leert hoe u met een effectieve marketing de marktpositie van vastgoedprojecten positief kan beïnvloeden.

Geen opmerkingen: