21 maart 2007

Next Immo | Genereren van online leads



6.12 Businessboost is een vertrouwde manier voor het genereren van leads (doorverwijzingen). De grootste bron voor nieuwe potentiële klanten zijn bestaande klanten. Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar u toe te verwijzen is een logische, eenvoudige manier om leads te werven. U doet een beroep op de loyaliteit van uw klanten.
In de wereld van vandaag wordt de consument gebombardeerd door vele marketing berichten per dag. Het wordt steeds moeilijker om prospects nog aan te spreken. 6.12 Businessboost speelt hierop in met een goede service in zakelijke dienstverlening.
Waarom?
  • Het is flexibel. U beslist hoe uw klanten voor succesvolle leads (doorverwijzingen) worden beloond.
  • Het is rendabel. U betaalt slechts een beloning voor een succesvolle doorverwijzing die aan uw criteria voldoet.
  • Het is een centrale plaats om al uw activiteiten rondom leads bij te houden. U heeft de beschikking over uw eigen Content Management Systeem en een persoonlijke bedrijfspagina.
  • In plaats van het achtervolgen van leads in een overvolle markt kunt u leads ontvangen van mensen die u kent en vertrouwd. Wanneer u een goed product of een goede dienst heeft afgeleverd, zullen uw bestaande klanten u graag aanbevelen bij hun contacten.
  • Nieuwe klanten die via een verwijzing bij u terecht komen zullen u sneller vertrouwen. Hierdoor zullen zij minder onderhandelen en ook sneller zelf mensen aanbevelen.
  • Het programma is ontworpen voor uw gemak. Het werkt snel en logisch, zodat u zich bezig kunt houden met de kernactiviteiten van uw bedrijf.

2 opmerkingen:

Patrick Nijhof zei

Ik zie wel kansen voor het werven van nieuwe huizenverkopers door vrienden en familie. Als beloning een vergoeding of cadeau.

Zou het ook in België werken?

Unknown zei

Belgen mogen er ook gebruik van maken