20 maart 2007

Next Immo | Woningaanbod spidercontrol

Binnenkort komt netmakelaar.nl met een desktop-versie van de software achter netmakelaar.nl ‘spidercontrol’. Een speciaal ontwikkelde software om het ongevraagd spideren van woningaanbod te controleren en reguleren.

Aan de basis voor het ontwikkelen van een desktop versie stonden de aanhoudende klachten rond de wildgroei van woningspider websites. Het systeem is er in voorzien, dat indien u toestemming verleend, u wel spiders kan toelaten.

Voor aangesloten makelaars is deze software kosteloos te verkrijgen. Daarnaast willen we iedereen een kans geven om met dit programma te werken. Voor niet aangesloten leden zullen de kosten per jaar € 69,50 excl. BTW bedragen, inclusief 2 updates per kantoor. Indien u interesse heeft verzoeken wij u vriendelijk op basis van een e-mail kenbaar te maken of u een pakket wenst te ontvangen.

1 opmerking:

Patrick Nijhof zei

Slimme jongens bij Netmakelaar. Je verkoopt software waardoor alle externe woningaanbod spiders buiten spel worden gezet, ondertussen laat je de eigen zoeksite ´Netmakelaar.nl` het aanbod opvangen. Of het zo zal werken weet ik niet, maar ik vind het wel verdacht.