19 maart 2007

Next Immo | Nieuwe website voor Next Immo


Next Immo heeft op internet een nieuw gezicht. Sinds vandaag is de nieuwe website www.nextimmo.be in de lucht. Helemaal aangepast aan de nieuwe huisstijl en met een gebruiksvriendelijke indeling.

De bezoeker kan snel en eenvoudig informatie vinden op de site. Via de website kunnen verkopers gemakkelijk en voordelig hun eigendom te koop aanbieden. Aangeboden eigendomen verschijnen niet alleen op de Next Immo website maar worden automatisch doorgeplaatst op de belangrijkste immowebsites. Kopers kunnen daarentegen snel een brochure downloaden, online een bezichtiging aanvragen, een bod uitbrengen of contact opnemen. Verder zijn alle woningen in Google maps geplaatst en kan van een geselecteerd aantal panden de locatie worden bekeken via satellietfoto's.

Speciaal voor haar klanten heeft Next Immo het Tipgevers programma ontwikkeld waarbij klanten beloond worden voor het introduceren van een nieuwe verkoper. Tipgevers kunnen kiezen uit een stoere mountainbike, stijlvolle MP3 speler of een espressomachine.

Verder zijn er nog veel andere nieuwigheden op de website waaronder een module voor het berekenen van de ideale woonlening en de mogelijkheid tot het plaatsen van een gratis zoekopdracht.

Kijk snel op de nieuwe Next Immo website!

Profiel
Als BIV erkend vastgoedmakelaar en lid van de Vlaamse Vastgoed Federatie biedt Next Immo U een gedegen en professionele begeleiding. Next Immo is een actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om uw huis te verkopen. Door haar innovatieve aanpak en gunstige tarieven weet Next Immo zicht positief te onderscheiden.

Geen opmerkingen: